Sense8 s01e02 sa prevodom. Vikings Online sa prevodom 2019-02-11

Sense8 s01e02 sa prevodom Rating: 5,3/10 889 reviews

FilmoSerije

sense8 s01e02 sa prevodom

Radnja se fokusira na obitelj Shelby, čiji mnogi članovi čine najdivljiju bandu, Peaky Blinderse, koja zarađuju novce klađenjem, reketarenjem i pljačkama. U glavnim ulogama su Travis Fimmel, Clive Standen, Katheryn Winnick, Gabriel Byrne, Jessalyn Gilsig i Gustaf Skarsgård. Osim njega u susjedstvo je došla i, možda još opasnija, lijepa žena zagonetne prošlosti imena Grace Burgess, koja čuva opasnu tajnu. Will i Riley se skrivaju u sigurnoj kući, gdje Will koristi heroin kako bi blokirao šaptače. Jonas kaže Voldu da njegov klaster nije prvi koji je rođen od strane Angelice i da Whispers uzima lijekove kako bi blokirao njegove osjetljive sposobnosti.

Next

Vikings Online sa prevodom

sense8 s01e02 sa prevodom

Nemilosrdni viši inspektor Campbell stiže iz Belfasta da počisti grad. Nomi i Amanita kreću s Bugom jer Nomija još uvijek grozničavo progone vladini agenti. Winston Churchill mobilizira posebne ogranke Londonske policije da se pozabavi tim problemom. . Sunov brat zaposlio je ljude da je ubiju u zatvoru, ali ih je porazila uz pomoć klastera.

Next

FilmoSerije

sense8 s01e02 sa prevodom

Serija govori o sagi Ragnara i njegove bande koja je sastavljena od njegove braće Vikinga i njegove obitelji, dok se trudi postati kralj vikingškog plemena. Bandu vodi Tommy Shelby, najnasilniji među njima, ali njegovo vodstvo će uskoro biti testirano. Lito odbija poricati njegovu homoseksualnost na sramotu svojih agenata nakon što Joaquin oslobodi slike njega i Hernanda; On je naknadno izbačen iz svog stana. Suočava se s njegovom majkom, koji ga s ljubavlju prihvaća. Vojnici koji su se vratili iz Prvog svjetskog rata, politički revolucionari i bande, svi se bore za egzistenciju u industrijskom krajoliku kojeg muče ekonomski problemi. Felix se budi u bolnici i vraća se u normalu.

Next

Peaky Blinders Online sa prevodom

sense8 s01e02 sa prevodom

Serija Vikinzi prati avanture Ragnara Lothbroka, najvećeg junaka njegovog doba. Osim što je neustrašiv borac, Ragnar je utjelovljenje nordijske tradicije odanosti bogovima. Kala i Rajan se udaju, ali Wolfgang joj je još uvijek u mislima. Legenda kaže da je on bio izravni potomak Odina, boga rata i ratnika. Režiseri su Johan Renck i Ciaran Donnelly, koji je režirao seriju The Tudors.

Next

FilmoSerije

sense8 s01e02 sa prevodom

Komunisti planiraju nasilnu revoluciju, a Parlament je iščekuje spreman na odgovor. Wolfgangova tetka, a kasnije i teritorijalni šef Volker, pružaju Wolfganguu mogućnost da se uključe u organizirani kriminal kao što je bio njegov ujak; Filmoserije Sense8 2×1 sa prevodom serije. Oružje prokrijumčareno iz europskih rovova uspjelo se uvući u zajednicu. . . .

Next

MilverSite

sense8 s01e02 sa prevodom

. . . . .

Next

Vikings Online sa prevodom

sense8 s01e02 sa prevodom

. . . . . .


Next

FilmoSerije

sense8 s01e02 sa prevodom

. . . . . . .

Next